« poprzedni post | następny post » |
X-Received: by 10.140.109.98 with SMTP id k89mr20871qgf.11.1397381400893; Sun, 13 Apr 2014 02:30:00 -0700 (PDT) X-Received: by 10.140.109.98 with SMTP id k89mr20871qgf.11.1397381400893; Sun, 13 Apr 2014 02:30:00 -0700 (PDT) Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!m5no1493493qaj.1!ne ws-out.google.com!du2ni6534qab.0!nntp.google.com!cm18no2484244qab.0!postnews.go ogle.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail Newsgroups: pl.rec.kuchnia Date: Sun, 13 Apr 2014 02:30:00 -0700 (PDT) In-Reply-To: <5349628b$0$2234$65785112@news.neostrada.pl> Complaints-To: g...@g...com Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=176.111.136.22; posting-account=Fz5JGgoAAAAu6udldw8-HJSe9EQB6qrH NNTP-Posting-Host: 176.111.136.22 References: <53490606$0$2367$65785112@news.neostrada.pl> <libloo$4t2$1@news.dialog.net.pl> <5349628b$0$2234$65785112@news.neostrada.pl> User-Agent: G2/1.0 MIME-Version: 1.0 Message-ID: <1...@g...com> Subject: Re: Jak przygotowujecie karkówkę? From: czeremcha <1...@g...com> Injection-Date: Sun, 13 Apr 2014 09:30:00 +0000 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:355473 Ukryj nagłówki Przede wszystkim - nie przetrzymywać za długo w piekarniku. Mięso "przepieczone" jest |
Zobacz także