Data: 2005-06-09 19:49:10
Temat: Re: Jak radzić sobie z kurą?
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le jeudi 9 juin 2005 ŕ 12:59:06, dans <d897e3$2fd$1@inews.gazeta.pl> vous écriviez :
> Tatiana wrote:
> (...)
>> A Wy macie jakieś dobre sposoby na porcjowanie takich potworów?
> Czasami zastanawiam się, czy by w ogóle sobie odpuścić porcjowanie przed
> gotowaniem, a dokonać tego dopiero po. A serio:tylko dobry nóz
[...]
Dlaczego "serio" ?
Ja od lat gotuje rosol z kury w calosci (nie trwa dluzej nie kura w
kawalkach), kroje po ugotowaniu.
No i nie odczuwam potrzeby inwestycji w dobry noz ;)
ani w sekator, ani w nozyce do drobiu...
Ewcia
--
Niesz
|