Data: 2005-11-16 20:02:41
Temat: Re: Jak sie robi PYZY ?
Od: "Akulka" <s...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Lia" <L...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:1qroxcxbzudsq$.dlg@iska.from.poznan...
> To fajnie, że jestes tak wyjątkowym autorytetem dla samej siebie... Teraz
> idź nauczać lokale gastronomiczne, firmy produkujące i mieszkańców tych
> regionów Polski, w których pyzy drożdżowe to prawdziwe pyzy. Jak Ci się
już
> uda - daj znac ;>
Lia, znowu masz zły humor i musisz jadem po kuchni popluć? Może zapisz się
na boks albo co... każdy post w twoim wydaniu musi być ostry jak nóż do sera
i nacechowany negatywnymi emocjami. Wszyscy mogą wyrazić swoje zdanie na
dany temat, tylko nie każdy umie zrobić to w sposób neutralny i poniekąd
kulturalny. Ty zaś uwielbiasz "atakować" by pokazać swoją rację, co raczej
ją umniejsza. I "twój autorytet".
A ja nadal obstaję za "swoim". Nie wiem po co miało by być tyle innych
określeń na te drożdżowe kluchy, skoro są to tylko pyzy. A pyzy moja droga,
to też kluchy okrągłe, ale mniejsze i z gotowanej masy ziemniaczanej. Z
nadzieniem lub niekiedy bez.EOT
Pozdrawiam,
Akulka
P.S.> Polecam herbatkę melisową - pić cały tydzień lub i dłużej, aż ci
przejdzie.
|