Data: 2005-03-10 16:13:10
Temat: Re: Jak sklarowac porterowke?
Od: Trociu <t...@a...ict.pwr.wroc.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 2005-03-10, barney wrote:
> Jerzy Kozłowski wrote:
>
> Chyba klasycznie, litr spirytusu, litr portera (EB), pol szklanki cukru,
> czasami waniliowy (teraz nie dalem).
> Porter grzeje, rozpuszczam cukier, studze, ostroznie spirytus i na
> tydzien do sloika, jak osad osiadzie to ...
Przepraszam ale wlasnie odezwaala sie dusza studencka - na tydzien do sloika??
U nas dluzej niz 3 godzinki nie ustala po zrobieniu.
A co do cukru - to glownie waniliowy
Z kawa bede musial sprobowac
Trociu
--
Plain-text over all!!!
/**********/
write me : trociu@autonom ict pwr wroc pl
search me : gg: 1382729
|