« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!.POSTED!not-for-mail From: Marek <p...@s...com> Newsgroups: pl.misc.dieta Subject: Re: Jak to jest z węglowodanami? Date: Sun, 11 Sep 2011 19:58:45 +0200 Organization: ICM, Uniwersytet Warszawski Lines: 8 Message-ID: <1e5a3mqrmhgqc$.144nfw49s2vuo.dlg@40tude.net> References: <1e0iqpqnyoqdq.1cveewbm21e8v$.dlg@40tude.net> <j4ihvt$g16$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 87-206-216-115.dynamic.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="utf-8" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.icm.edu.pl 1315763926 30038 87.206.216.115 (11 Sep 2011 17:58:46 GMT) X-Complaints-To: u...@n...icm.edu.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 11 Sep 2011 17:58:46 +0000 (UTC) User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.41pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:62585 Ukryj nagłówki Rozumiem, że chodzi jeszcze o walory smakowe i inne składniki.:-) |
Zobacz także