Data: 2006-01-19 17:03:47
Temat: Re: Jak to sie nazywa?
Od: t...@g...pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett wrote:
>
> A propos ciasta do pierogow - zrobilam z reszty platy do lasagne, i
> wyszla bardzo dobrze. Troche je podgotowalam, bo byly zamrozone, i w
> smaku byly wysmienite. Uzylam Nr.4 grubosc, i byly akurat.
>
To super ! Ja w tej chwili poluje (bezskutecznie) na make z pszenicy
durum, w celu robienia spaghetti...
> Rawioli nigdy nie robilam, bo nie mam przystawki, ale chyba sobie
> kupie, bo jak tak chwalisz? A ja bardzo lubie rawioli z wedzonym
> lososiem i czesto robie, ale recznie.
>
Recznie bym sie chyba zawiesila, my jestesmy za bardzo zarloki i ravioli
zrobione ze standardowej porcji ciasta (trzy szklanki maki) zjedlismy na
raz... Z czego dzidzia zjadla tylko dwie sztuki ;)
A jak robisz ten farsz lososiowy?
Kot
____________________________________________________
_______
Yahoo! Photos NEW, now offering a quality print service from just 8p a photo
http://uk.photos.yahoo.com
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|