Data: 2006-02-21 15:09:33
Temat: Re: Jak zmar(y)nować wątróbkę z dorsza?
Od: "Atunia " <a...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Nareszcie jakieś informacje! Baaardzo dziękuję, zapewne następną porcję
zmarnujemy w ten sposób. Chwilowo jeden słoik wątróbki został zalany mieszanką
oliwy z ziołami prowansalskimi, ząbkiem czosnku wyciśniętym, listkiem laurowym
i zielem angielskim, postał dobę w lodówce i zaraz będę pasteryzować. Drugi
słoik został potraktowany jak śledzie... cebula, sól, wątróbka i od nowa
cebula, całość zalana oliwą i czekam, czy się zmaceruje, pasteryzować tego
chyba nie ma sensu, co najwyżej może zmienić jednak tę zalewę?
Uśmiecham się o dalsze informacje, może ktoś próbował w ten sposób?
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|