Data: 2007-10-10 10:48:05
Temat: Re: Jak zrobic bigos
Od: Krystyna Chiger <k...@h...people.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dominik Jan Domin wrote:
> Napisz więcej o tym chlebie. Kminek w środku czy na skórce? Czarny chleb
> czy biały?
Chleb ciemny, ale nie taki "grudkowaty" jak nasze razowce. Kminek
na skórce. Dodatkowo - jem go przez ok. 2 tygodnie i jest dobry,
daje się cieniutko kroić. Akurat go mam, więc jak nie zapomnę
to jutro powieszę zdjęcie. Jest kilka gatunków tych chlebów
i ilość kminku jest różna, nazw nie zapamietałam.
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
|