Data: 2007-04-13 08:47:10
Temat: Re: Jak zuzyc wedliny?
Od: "kropelka" <k...@b...gmail.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "BBjk" <b...@q...pl> napisał w wiadomości
news:evn8vb$7v3$1@inews.gazeta.pl...
> No i oczywiście zapiekanki z drobnymi makaronami, z dodatkiem zeszklonej
> cebulki, pieprzu, przypraw, jakie lubisz i czego lubisz. Można coś
> pokombinować z ryżem, choć imho z makaronem bardziej. Zmielone jako
> farsz do naleśników albo pieroga w połączeniu z jajkiem na twardo,
> cebulką, doprawione na ostro. Pieroga drożdżowego w typie wschodnim,
> oczywiście, a nie gotowanych pierogów. Etc.
Super pomysl.. jakos o zmieleniu nie pomyslalam nawet. A tak cale mnóstwo
możliwosci sie otwiera... juz wiem co dzisiaj na obiad zrobie:-) Nalesniki
zapiekane z taka szyneczka.
Pozdrawiam
Agnieszka
|