Data: 2015-02-19 14:14:29
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 19 Feb 2015 13:31:00 +0100, Trefniś napisał(a):
> Opcja "proszę zmielić mi ten kawałek" też nie jest najlepsza - po każdym
> mieleniu w sklepie maszynki nie myją...
Otóż to.
>
> Mam znajomą, fankę tatara, która leczyła tasiemca...
> To jej nie wyleczyło z uwielbienia i nadal zajada się tatarem.
> A ja żałuję, że teraz tę potrawę raczej należałoby uznać za grę w rosyjską
> ruletkę.
Kiedyś (jeslichodzi o tasiemca) była to gra - wbrew pozorom teraz juz
niekoniecznie.
> Choć pyszna! I nieraz, jeśli ma się zaufanie...
> :)
Trzeba kupować tylko badane mięso i na pewno nie na targu, bo na targu są
podstawiane niebadane egzemplarze albo wręcz weterynarz tam urzędujacy
bierze pieniadze tylko i wyłącznie za przybicie pieczątki.
|