Data: 2015-02-20 12:55:47
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 20 Feb 2015 12:35:12 +0100, Trefniś napisał(a):
> W dniu .02.2015 o 09:25 FEniks <x...@p...fm> pisze:
>
> (...)
>> I jeszcze jedno. W tych zaleceniach, które linkowałeś, można przeczytać
>> m.in.:
>> "Dla bezpieczeństwa nie mroź wędlin, zwłaszcza pasztetu, metki,
>> salcesonu, galaret, ani wyrobówgarmażeryjnych np. sałatek".
>>
>> Wielokrotnie na tej grupie XL pisała o mrożeniu swoich galaret mięsnych
>> i pasztetów (o tortach itd. nie wspomnę). I jakoś jest żywym przykładem
>> na to, że te zalecenia są przesadzone. Chociaż fakt, czasem zdaje się,
>> że jakimś jadem zatruta. ;)
>
> No risk no fun :)
>
> --
> Trefniś
W cytacie jest chyba sporo... jadu. Wrocławski czy kiełbasiany?
|