Data: 2015-02-20 13:21:55
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 20 Feb 2015 13:11:49 +0100, Trefniś napisał(a):
> W dniu .02.2015 o 12:55 XL <i...@g...pl> pisze:
>
>> Dnia Fri, 20 Feb 2015 12:35:12 +0100, Trefniś napisał(a):
>>
>>> W dniu .02.2015 o 09:25 FEniks <x...@p...fm> pisze:
>
> (..)
>> W cytacie jest chyba sporo... jadu. Wrocławski czy kiełbasiany?
>
> Rzeczywiście, chyba oboje jesteśmy z Wrocławia :)
>
> Ale pisałem też przecież - to kwestia gotowości podjęcia ryzyka.
> Sam takie podejmuję, kiedy może być smacznie.
Ja nie podejmuję ryzyka - zwłaszcza przy mrożonkach/przetworach.
|