Data: 2015-02-20 17:40:21
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
news:54e7027c$0$32229$65785112@news.neostrada.pl...
> Pszemol wrote:
>
>> "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
>> news:54e5dae1$0$2192$65785112@news.neostrada.pl...
>>>> Oczywiście u mnie też wyłącznie w domu mielone z kawałka, który
>>>> wybierzemy
>>>> w sklepie.
>>>> Opcja "proszę zmielić mi ten kawałek" też nie jest najlepsza - po
>>>> każdym
>>>> mieleniu w sklepie maszynki nie myją...
>>>
>>> Sera krojonego w sklepie też nie kupuję z powodów j.w.
>>
>> Dobrze robisz
>> - Twój edamski mógłby być zakażony krojoną wcześniej goudą!
>
> Wiesz, goudą jak goudą, ale poledwicą sopocką albo inszym schabem...
> Ja nie mam na mysli marketu z wielkim po horyzont stoiskiem z serami;-)
Nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale każdy "spożywczak" w którym ja
miałem okazję kupować inną maszynę używa do serów a inną do wędlin.
|