Data: 2015-02-20 13:11:49
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .02.2015 o 12:55 XL <i...@g...pl> pisze:
> Dnia Fri, 20 Feb 2015 12:35:12 +0100, Trefniś napisał(a):
>
>> W dniu .02.2015 o 09:25 FEniks <x...@p...fm> pisze:
(..)
> W cytacie jest chyba sporo... jadu. Wrocławski czy kiełbasiany?
Rzeczywiście, chyba oboje jesteśmy z Wrocławia :)
Ale pisałem też przecież - to kwestia gotowości podjęcia ryzyka.
Sam takie podejmuję, kiedy może być smacznie.
Japończycy np. jedzą trujące ryby rodzaju Takifugu - przypadki śmiertelne
zdarzają się nawet w restauracjach! A jednak smakosze płacą sporo i
ryzykują życie.
--
Trefniś
|