Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jaką patelnię lupić? Re: Jaką patelnię lupić?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jaką patelnię lupić?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail
From: Trefniś <t...@m...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jaką patelnię lupić?
Date: Fri, 20 Feb 2015 13:11:49 +0100
Organization: private
Lines: 26
Message-ID: <o...@t...home>
References: <54df6b80$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<mbtk5o$t8i$1@node2.news.atman.pl>
<1ahgu97rn564y$.4yvxlt4jp653.dlg@40tude.net>
<mbtkvk$u8h$1@node2.news.atman.pl>
<12xigjhiow84g$.80jhalae36r.dlg@40tude.net>
<mbtnct$16b$1@node2.news.atman.pl> <mbu5tj$gu7$1@dont-email.me>
<mbutq8$6p7$1@node2.news.atman.pl> <mbv116$a75$1@node1.news.atman.pl>
<10zw44qxv0yta$.j8kkod52xbxe$.dlg@40tude.net>
<mc2np5$57o$1@node2.news.atman.pl> <mc34jn$b7p$1@dont-email.me>
<o...@t...home> <mc5hrh$ntk$1@dont-email.me>
<54e65149$0$8079$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<54e6ef71$0$2181$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<gdupqq0tr0dy$.1riphtllrnqxq$.dlg@40tude.net>
NNTP-Posting-Host: 78.10.134.254
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed; delsp=yes
Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable
X-Trace: usenet.news.interia.pl 1424434335 9029 78.10.134.254 (20 Feb 2015 12:12:15
GMT)
X-Complaints-To: u...@f...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Fri, 20 Feb 2015 12:12:15 +0000 (UTC)
User-Agent: Opera Mail/1.0 (Win32)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:361880
Ukryj nagłówki

W dniu .02.2015 o 12:55 XL <i...@g...pl> pisze:

> Dnia Fri, 20 Feb 2015 12:35:12 +0100, Trefniś napisał(a):
>
>> W dniu .02.2015 o 09:25 FEniks <x...@p...fm> pisze:

(..)
> W cytacie jest chyba sporo... jadu. Wrocławski czy kiełbasiany?

Rzeczywiście, chyba oboje jesteśmy z Wrocławia :)

Ale pisałem też przecież - to kwestia gotowości podjęcia ryzyka.
Sam takie podejmuję, kiedy może być smacznie.

Japończycy np. jedzą trujące ryby rodzaju Takifugu - przypadki śmiertelne
zdarzają się nawet w restauracjach! A jednak smakosze płacą sporo i
ryzykują życie.

--
Trefniś

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
20.02 krys
20.02 XL
20.02 FEniks
20.02 FEniks
20.02 krys
20.02 XL
20.02 Jarosław Sokołowski
20.02 FEniks
20.02 Jarosław Sokołowski
20.02 Fragi
20.02 Pszemol
20.02 Pszemol
20.02 Pszemol
20.02 Pszemol
20.02 Pszemol
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?