« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Emek" <k...@y...co.uk> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki olej do chinszczyzny? Date: Wed, 21 Sep 2005 09:41:21 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 8 Message-ID: <dgr2s1$k7p$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <dgpov2$kep$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 80.48.240.81 X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1127288513 20729 80.48.240.81 (21 Sep 2005 07:41:53 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 21 Sep 2005 07:41:53 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:248288 Ukryj nagłówki Olej zazwyczaj zwykły, czasami używa się oleju z orzechów ziemnych. Do |
Zobacz także