Data: 2005-09-21 19:57:52
Temat: Re: Jaki olej do chinszczyzny?
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 21 Sep 2005 15:32:18 +0200, Waćpanna lub waćpan carinus, w
wiadomości <news:dgrndl$scd$1@nemesis.news.tpi.pl> zawarł, co następuje:
> Postaram sie dostac gdzies olej sezamowy i sprobuje jak to bedzie
> smakowac.Musze jeszcze rozwiercic dysze od palnika kuchenki gazowej zeby
> dobrze rozgrzac woka bo inaczej to nic tak dobrze nie wyjdzie.
Na miłośc boską! Uważaj na siebie.
I na kontrole panów z gazowni, co co roku kuchenki oglądają :>
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"The girl loaded gun, went outside. No one has ever seen her again..."
Chodzenie po bagnach wciąga.
|