| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "carinus" <c...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki olej do chinszczyzny? Date: Wed, 21 Sep 2005 15:32:18 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 11 Message-ID: <dgrndl$scd$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <dgpov2$kep$1@atlantis.news.tpi.pl> <dgr2s1$k7p$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: ash90.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1127309557 29069 83.17.219.90 (21 Sep 2005 13:32:37 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 21 Sep 2005 13:32:37 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:248302 Ukryj nagłówki Postaram sie dostac gdzies olej sezamowy i sprobuje jak to bedzie | |
Zobacz także