| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "UFOLudek" <p...@f...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki olej do chinszczyzny? Date: Wed, 21 Sep 2005 18:26:21 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 3 Sender: p...@f...onet.pl@aao218.internetdsl.tpnet.pl Message-ID: <dgs1jd$p7u$1@news.onet.pl> References: <dgpov2$kep$1@atlantis.news.tpi.pl> <dgr2s1$k7p$1@nemesis.news.tpi.pl> <dgrndl$scd$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: aao218.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1127319981 25854 83.16.14.218 (21 Sep 2005 16:26:21 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 21 Sep 2005 16:26:21 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Response Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:248309 Ukryj nagłówki Tylko oleju sezamowego dodawaj z wyczuciem. Ma bardzo mocny aromat. | |
Zobacz także