Data: 2000-12-05 17:14:59
Temat: Re: Jakie ciasta?
Od: c...@s...com.pl (MarCel)
Pokaż wszystkie nagłówki
przepraszam że się wtrącam , ale u nas w Polsce maku w sklepach jest pod
dostatkiem. - MarCel
----- Original Message -----
From: "Magdalena Bassett" <m...@w...net>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, December 05, 2000 6:09 PM
Subject: Re: Jakie ciasta?
> Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale w wiekszosci zdrowych sklepow znajdziesz
> sekcje, gdzie sa na wage rozne pszenice, orzechy, suszone owoce i tam
> jest tez mak, tanio, bo za $5 za funt. Jesli chcesz, zebym ci przeslala
> pare funtow w paczce (UPS ground jest tanio), daj znac na priva.
> Magdalena Bassett
>
> Agnieszka Szalewska-Palasz wrote:
> >
> > >No nie mam pomyslu. Nie chce mie sie wiecznie robic orzechowego tortu,
> > >czy klody czekoladowej, czy makowca na Swieta. Jakie ciasta robicie?
> > >Podsuncie pomysly na ciekawe ciasta, szczegolnie takie, ktore mozna
> > >zrobic na dzien czy dwa wczesniej - a miejsce w lodowce mam na
szczescie.
> > >Dzieki
> > >Magdalena Bassett
> >
> > a wlasnie, powiedz, gdzie kupujesz tutaj, w Ameryce, mak? Zapomnialam
> > nabyc w NYCu, juz tam pewnie przed swietami nie bede, tu w Dc mozna
dostac
> > w rosyjskim sklepie, ale cene ma, uch, 4$ za 30dkg. Oczywiscie, jak nie
> > znajde gdzie indziej, kupie i taki, ale moze mozna znalezc gdzies??
> >
> > Agnieszka
> >
> > --
> > Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
> > http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|