Data: 2005-12-17 16:48:43
Temat: Re: Jakie pierniczki
Od: "Aga Michalak" <a...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> No, ja też wlewam gorące i wszystko wychodzi. W tym roku zmodyfikowałam
> przepis mojej Anki wg przepisu pana Pazio i przygotowałam karmel najpierw,
> zamiast wszystko razem wrzucać do gara. Wczoraj skończyłam lukrowanie
> ostatniej porcji i sam asiebie muszę bić po łapach ;/ Takie dobre wyszły
> mi
> pierwszy raz w życiu...
czyli karmel dzień wcześniej przygotowałas?i zimny dałas do mąki? i ciasto
tez odleżało 24 h?bo ja na poniedziałek szykuje sie na podwójna porcje tych
pierniczków:>
Pozdr
Aga i Franek (07.01.2005)
http://b1.lilypie.com/Rp95p1
|