Data: 2003-01-31 13:30:24
Temat: Re: Juz wiem, jak z tym curry jest...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 31 Jan 2003 13:49:44 +0100, "Kruszynka" <l...@w...pl>
wrote:
>Wczoraj w supermarkecie zobaczylam: curry - wersja lagodna zawieralo nie
>tylko glutaminian, ale i najzwyklejsza sol. Curry - wersja ostra zawieralo
>skladniki podane w watku o porazce przez Waldemara. Wiec skoro sosik Krysi
>mi nie wyszedl, to pewnie dlatego, ze ja jestem posiadaczka tej lagodnej
>wersji. Teraz wiem, dlaczego byl taki slony... Wyrzucam to wszystko dzisiaj
>w pierony i kupie curry ostre, zeby zrobic sosik jeszcze raz. A co! ;)) Od
>dzisiaj dokladnie czytam napisy na opakowaniach :-)
>
>Kruszynka
>(ktora wczoraj zrobila fasolke po bretonsku, mmmrrr mmmmmrrr mmmmrr, dobra
>wyszla :-)) )
a nie da sie u Was nabyc curry POWDER bez tego dodatkowego
swinstwa? SAME przyprawy minus sol (zeby sie nikt nie
czepial...no!)
do fasolki po bretonsku dodaj troszke startej skorki z cytryny.
nie musisz walic tego do sagana, tylko troszke na sprobunek...ja
teraz odmawiam jedzenia inaczej ;))
Pierzasty Trys od Chaosu
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|