Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kajmak z mleka skondensowanego Re: Kajmak z mleka skondensowanego

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kajmak z mleka skondensowanego

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.ebone.net!news1.ebone.net!newsfeed.fre
enet.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!blackbush.xlink.net!blackbush.de
.kpnqwest.net!news.tiscali.de!not-for-mail
From: "Bernadetta Madoń" <b...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kajmak z mleka skondensowanego
Date: Wed, 20 Mar 2002 22:49:02 +0100
Organization: Tiscali - A european company
Lines: 22
Message-ID: <a7c1fm$15b$1@innferno.news.tiscali.de>
References: <a77cgb$vbd$1@opat.biskupin.wroc.pl>
NNTP-Posting-Host: 213.54.192.148
X-Trace: innferno.news.tiscali.de 1016695094 1195 213.54.192.148 (21 Mar 2002
07:18:14 GMT)
X-Complaints-To: a...@n...de
NNTP-Posting-Date: 21 Mar 2002 07:18:14 GMT
User-Agent: Hamster/1.3.23.4
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:101075
Ukryj nagłówki

Użytkownik "Ewa" napisała
> No właśnie - czy to musi się gotować aż trzy godziny???????? U mnie stoi
na
> kuchence dopiero godzinkę i już mi język do gardła ucieka....I drugie
> pytanko - chcę dodać kakao, żeby nie było takie mdłe. Czy jeśli wsypię je
do
> gorącej masy i wymieszam łyżką, to nie porobią mi się grudki. Może kakao
> wcześniej rozpuścić w odrobinie wody? Czym jeszcze można urozmaicić taką
> masę? Z góry dzięki.
>

To ja mam jeszcze jedno pytanie.
Kupilam puszke mleka skondensowanego slodzonego z wanilia. Chce to
"ugotowac" na kajmak. Jest tylko jeden problem. Ta puszka ma juz wieczko
"podciete" i koluszko do otwierania bez koniecznosci uzycia otwieracza. Nie
wiem, czy dobrze opisalam, ale chyba orientujecie sie, o co chodzi.
No i teraz sie zastanawiam, czy mi to nie wybuchnie, jak zaczne to
gotowac... W koncu wieczko jest "oslabione" przez wstepne podciecie. Jak
myslicie, gotowac toto w puszce, czy otworzyc i spalaszowac samo?
Pozdrawiam, Bernadetta


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
21.03 Lilla
21.03 Ramzes
21.03 Winniczek
21.03 Bernadetta Madoń
21.03 Jerzy
21.03 Bernadetta Madoń
22.03 Lilla
23.03 Bernadetta Madoń
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?