Data: 2002-11-19 19:02:24
Temat: Re: Karmazyn jak zrobic? z czym?
Od: Marcin Weltrowski <m...@x...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Nikodem KuLnik <n...@W...albatros.gliwice.pl> wrote in
news:ardp47$rid$1@shilo.silesia.pik-net.pl:
> Marcin Weltrowski wrote:
>
>> Witam grupowiczow :)
>> Pierwszy raz pojawiam sie na tej grupie.... i od razu z pytaniem o
>> przepis na karmazyn (karmazyna..?) dla osoby ktora sie odchudza (tzn
>> zeby nie za duzo kalorii wtloczyc w swoj organizm razem z chudym
>> karmazynem;) z gory dziekuje za odpowiedziedz-podpowiedz
>> Jesli mozna to w miare szybko bo to ma byc dzis na obiad..:)))
>> Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
>> Drumi
> Mozesz podduśic w czerwonym lub lepiej, bialym winie (15-20 min).
> Pozdrawiam,
>
> Nik
>
> P.S.
> Skąd masz karmazyna? Mrozony pewnie, bo świezych jeszcze w Polsce nie
> widzialem, ale moze malo widzialem... :-/
Mrozony on ci byl swiezego nie dostaniesz.
Dzieki za wszytskie podpowiedzi.
pozdrawiam i do rychlego zobaczenia
Drumi
|