Data: 2002-11-19 15:33:14
Temat: Re: Karmazyn jak zrobic? z czym?
Od: Nikodem Kuźnik <n...@W...albatros.gliwice.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Marcin Weltrowski wrote:
> Witam grupowiczow :)
> Pierwszy raz pojawiam sie na tej grupie.... i od razu z pytaniem o przepis
> na karmazyn (karmazyna..?) dla osoby ktora sie odchudza (tzn zeby nie za
> duzo kalorii wtloczyc w swoj organizm razem z chudym karmazynem;)
> z gory dziekuje za odpowiedziedz-podpowiedz
> Jesli mozna to w miare szybko bo to ma byc dzis na obiad..:)))
> Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
> Drumi
Mozesz podduśic w czerwonym lub lepiej, białym winie (15-20 min).
Pozdrawiam,
Nik
P.S.
Skąd masz karmazyna? Mrożony pewnie, bo świeżych jeszcze w Polsce nie
widziałem, ale może mało widziałem... :-/
|