Data: 2003-07-02 10:04:42
Temat: Re: Kaszka kuskus na biwaku
Od: "Anet" <a...@t...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Iwona" <i...@j...z.pl> napisał w wiadomości
news:bdtrsh$ahm$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witajcie!
>
> Chciałabym zabrac prowiant na wakacje, na miesiac poza domem, ze wzgledow
> finansowych bede "pichcic" cos z dan "zza slupa".
> Kupilam roznego rodzaju sosy, zupy w proszku, dokupie gotowe zupki Amino
> (chinskie omijam - zbrzydly mi w ubieglym roku). Zastanawiam sie nad kasza
> kuskus - jak ja przyrzadzic w spartanskich warunkach? Wiem, ze trzeba
zalac
> wrzatkiem, a potem? Zagotowac w garnuszku sos i polac kasze? Co jeszcze?
> Poleccie mi cos, zeby maz mnie nie zamordowal za jedzenie przez miesiac
> tylko kaszy...
>
> Pozdrawiam juz z mysla o wakacjach
> Iwona
>
Ja polecam dania firmy PROFI, naprawdę pyszne, bez konserwantów i sztucznych
barwników. I bardzo nie przesadzę jak napiszę, że smakują jak dania domowe.
Od razu gotowe do spożycia, wystarczy tylko podgrzać. Sama wyjeżdżam na
wakacje i długo szukałam czegoś naprawdę smacznego ( mam małe dziecko) i to
jest to. Polecam z czystym sumieniem. Mają różnego rodzaju zupy, gulasze i
inne dania. Robiliśmy wczoraj w domu degustacje pomidorowej, smakuje
rewelacja, ma nawet kawałki mięsa i to takie spore (schab chyba).
Anet
|