Data: 2013-06-13 14:19:41
Temat: Re: Kiełbasa własnego wyrobu
Od: Robson <r...@...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2013-06-13 11:27, k...@g...com pisze:
> Wiadro albo pół szklanki. Jak nie widzisz różnicy to idź do okulisty.
Co za idiota wędzi na wodzie? Lecz się człowieku, jeśli nie widzisz
różnicy między wiadrem wody (10kg) a wiadrem porąbanych szczap.
>Widać że oglądasz w telewizji takie jedno grube babsko co nic jej nie
pasuje w materii jedzenia. Właściwy dym uzyskuje się jeśli rozkład
drewna następuje w temperaturze ok 280 stopni Celsjusza. W tej
temperaturze nie ma żaru ani ognia. Taki rozkład jest możliwy jeśli
drewno podgrzewane jest zewnętrznym źródłem ciepła. Nie wierzysz to
poczytaj w necie. Jest sporo opracowań na ten temat. Nie ma również
zakazu sprawdzania w sanepidzie czy to co robisz jest jadalne.
Nie mam telewizora. Smacznego ekstraktu.
|