Data: 2005-02-20 14:31:38
Temat: Re: Klops - druga odsłona
Od: "waldek" <A...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
batory wrote:
>> Moze te klopsy byle za malo doprawione. Ja sypie rozne przyprawy
>> w dosc duzych ilosciach i daje duzo czosnku. Poza tym, ze moje
>> maja tendencje do rozlatywania sie, w smaku sa dobre (subiektywne
>> zdanie :PP)
>>
> Jakie różne przyprawy konkretnie? Moje się nie rozlatują, ale smakują
> tak jakoś, bym powiedziała nie domowo, tylko jakby były kupne. Co
> prawda zrobiłam dopiero 2 (różne) klopsy, ale będę próbować dalej.
> Tak, żeby inni też to chcieli jeść, bo co za frajda gotować tylko dla
> siebie :-( Pozdrawiam - Agnieszka
===
Dwie starsze damy robiły wczoraj klops:
zrumienione pieczarki, gałka, cebula, czosnek, zmielone ziele, tymianek,
jałowiec, na wierzch boczek i liście. Wszystkiego dosyć sporo. Aha, do mięsa
dodały wątrobę.
Czy dobry? Napiszę potem, bo właśnie mi się piecze. :-)
waldek
===
|