Data: 2003-04-28 06:29:16
Temat: Re: Kluski przednie
Od: "I.P." <i...@g...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>
> Nie wiem dlaczego, ale nigdy nie gotowalam w wodzie. Jak nie mam rosolu
> pod reka, dodaje koncentrat bulionowy (u nas dostepne bez soli i bez
> glutaminianu), zwykle warzywny lub kurzy. Jakos wydaje mi sie, ze rosol
> dodaje im smaku, ale moze sie myle. Trzeba by przeprowadzic experyment i
> zrobic w dwu garnkach dwie porcje :))
>
>
> Wczoraj znowu nie moglam sie opanowac i zrobilam porcje do plastrow
> pieczeni wieprzowej duszonej w brazowym sosie. Mmmm...
> Magdalena Bassett
Dzieki za odpowiedz. Chcialam wlasnie zapytac, czy prawdziwy rosol mozna
zastapic koncetratem bulionowym.Dzisiaj wyprobuje i napisze jaki byl efekt.
Ilona
|