« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.astercity.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for From: "Busia" <b...@t...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Kluski śląskie Date: Tue, 1 Oct 2002 12:54:46 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 7 Message-ID: <anbust$c52$1@news.tpi.pl> References: <anbsks$5h$1@news.tpi.pl> <anbt9m$40e$2@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pe146.plock.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 1033469661 12450 217.97.98.146 (1 Oct 2002 10:54:21 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 1 Oct 2002 10:54:21 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:127408 Ukryj nagłówki Ja nie dodaję jajka, a sól stosuję do osolenia wody. Makłowicz w jednym z |
Zobacz także