Data: 2007-09-26 12:28:20
Temat: Re: Kody kulinarne
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Maciej Jastrzębski" <p...@a...man.lublin.pl> napisał w
wiadomości news:fdb8mq$gst$1@news.lublin.pl...
> Dominik Jan Domin wrote:
>
>> Użytkownik "Maciej Jastrzębski" <p...@a...man.lublin.pl> napisał w
>> wiadomości news:fd8sgk$d38$1@news.lublin.pl...
>>
>>>> Analogicznie z innymi daniami: bujlabez jako zupa biedoty z Marsylii to
>>>> zwykłe, sycące danie. Smaczne, nie zaprzeczam. Ale podawanie bujlabez w
>>>> Polsce, wyłącznie z drogich importowanych składników zahacza o snobizm.
>>>
>>> No i fajnie - komuś to przeszkadza?
>>>
>>> PS. Sprawdzenie, jak się pisze 'bouillabaisse' też byłoby snobizmem?
>>
>> Nie, specjalnie i złośliwie napisałem to fonetycznie. Du ju anderstand?
>
> Że specjalnie i złośliwie, to się mogę zgodzić, ale z tym 'fonetycznie',
> to
> przegiąłeś.
A czy ja gdziekolwiek twierdziłem, że że parl frąse? Moja fonetyka jest
straszna.
DJD
|