Data: 2005-04-05 12:52:59
Temat: Re: Kolacja dla obcokrajowców
Od: "batory" <b...@b...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marek W." <U...@U...UnosUpamU.UonUetU.UplU
>
napisał w wiadomości news:d2u06i$tcl$1@news.lublin.pl...
>
> Uzytkownik "pamana" <p...@w...pl> napisal w wiadomosci
> news:d2tv0q$3uj$1@news.dialog.net.pl...
> >
> > > w sobote bede goscic u siebie rodzine z za wielkiej wody. Nie sa
> Polakami, ale
> > > juz pare razy u nas byli. Przyjda oczywiscie na wyzerke :) Beda u mnie
> na
> > > kolacji, ktora pewnie przedluzy sie do nocy. Planuje podac zimna
plyte,
> plus
> > > frankfuterki i salatki. Chce tez dodac sledzie i jajka faszerowane.
> Prosze o
> > > jakies sugestie, co smacznego i naszego moge jeszcze podac?
> >
> > polecam meduze i lornete :)
> >
> > kto wie co to?
>
> Kazde dziecko wie :P
>
> ale faktycznie ladnie ugarniurowana galantynka dodala by kolorytu
> taka z groszkiem kukurydza itp...z kurczakaz cieleciny albo i z ryby
> jakowejs..
>
> tyle ze po ostatnich doniesieniach róznych TV to nie wiem czy zelatyna
> to nadaje sie do uzywania czy nie..
>
Jak ktoś ma wątpliwości to może użyć wieprzowej (żelatyny)
|