Data: 2001-11-07 09:45:52
Temat: Re: Kotleciki z jajek gotowanych
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:9sasmi$iqj$...@n...onet.pl...
>
> > warto dodac trochę żółtego starego sera, zaostrza smak. Dobre z sałatką
z
> > kapusty pekińskiej i innych warzyw w sosie majonezowym.
>
> Dzieciakom to raczej bez sera jeśli mają same jeść, albo ser starty do
masy,
> a nie kawałek zawinięty w ciasto jajeczne, bo taki duży ciągnący kawałek
> sera nie będzie się im dawał oddzielić do wsadzenia do buzi... (to tak z
> technicznego punktu widzenia obsługi dzieci w wieku 2 i 4 latka ;-) )
> --
hihih, teraz widzę co głupiego napisałam, cha cha, miało byc startego
sera!!! do masy oczywiście, ale mi wyszło, jakbym chciała dzieci potruć
starym serem.
Dzięki za czujność Joasiu :-))
Wkn
|