Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kotlet de volaille - z czym podać? Re: Kotlet de volaille - z czym podać?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kotlet de volaille - z czym podać?

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.man.poznan.pl!n
ews-fra1.dfn.de!npeer.de.kpn-eurorings.net!newsfeed.freenet.de!194.168.222.21.M
ISMATCH!newspeer1-gui.server.ntli.net!ntli.net!proxad.net!feeder2-1.proxad.net!
news3-1.free.fr!not-for-mail
From: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <bgt086$rc1$1@szmaragd.futuro.pl> <bgucs7$k67$2@nemesis.news.tpi.pl>
<3f32bf3c$0$15116$626a54ce@news.free.fr> <bgufcs$o9t$1@news.onet.pl>
<bguft1$33n$3@atlantis.news.tpi.pl>
<3f32c567$0$15099$626a54ce@news.free.fr> <bgvkhb$e8t$1@sunnews.cern.ch>
<bgvm7t$ste$1@nemesis.news.tpi.pl>
Subject: Re: Kotlet de volaille - z czym podać?
Date: Fri, 8 Aug 2003 10:41:57 +0200
Organization: Niesz & Niesz Ltd
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165
Lines: 28
Message-ID: <3f336179$0$15100$626a54ce@news.free.fr>
NNTP-Posting-Date: 08 Aug 2003 10:38:17 MEST
NNTP-Posting-Host: 212.198.41.58
X-Trace: 1060331897 news3-1.free.fr 15100 212.198.41.58:1086
X-Complaints-To: a...@p...net
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:169246
Ukryj nagłówki

Dans la news:bgvm7t$ste$1@nemesis.news.tpi.pl,
Anna Ladorucka <a...@p...onet.pl> a écrit:
> Użytkownik "Aneta Baran" <a...@c...anetek.net> napisał w
> wiadomości news:bgvkhb$e8t$1@sunnews.cern.ch...
>> "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com> wrote:
>>
>>> Normalnie z polowkami orzecha jest tartare albo boursin.
>> Jest jeszcze takie coś, co się nazywa rambol (ser topiony z
>> orzechami), i rondele, to z kolei coś w rodzaju tartare'a.

Otoz to, o tym myslalam.

>> Z
>> pleśniowych nic takiego nie widziałam -- może to jakieś regionalne
>> cudo?
>
> Nie, jest brie President, bardzo smaczny. Dobry jest tez z oliwkami
> (chyba Lia o tym juz pisala?). Natomiast z grzybami - IMO niejadalny
> (TZ tez tak twierdzi).

Brie z orzechami to musi byc regionalna (polska) wersja :-)


Ewcia

--
Niesz !

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
08.08 Anna Ladorucka
08.08 Krecia
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
Dlaczego faggoci są źli.