Data: 2014-06-19 11:48:52
Temat: Re: Krem czekoladowy
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2014-06-18 23:38, Jarosław Sokołowski pisze:
> Pani Ewa napisała:
>
>>>>>>>>>>>>>> Zamawiać tort u cukiernika
>>>>>>>>>>>>> W życiu - te margaryny
>>>>>>>>>>>> A właściwie jeszcze gorsze tłuszcze, jakieś
>>>>>>>>>>>> specjalne cukiernicze badziewie.
>>>>>>>>>>> Taki na przykład tłuszcz palmowy, c'nie?
>>>>>>>>>> Oby świeży.
>>>>>>>>> Tak, właśnie wyciśnięty z palmy.
>>>>>>>> Oby tylko to nie była palma odgrzewana.
>>>>>>> A bita już może?
>>>>>> A nawet od-bita.
>>>>> Od-kota?
>>>> I od-palmy.
>>> Odpalmiacz?
>> A jak nie, to walnisz?
> Od-walenia. Błękitnego.
Te są pod ochroną, więc niezjadliwe.
Od-walenia lepsze są pod tym względem klapsy.
Ewa
--
Wpadła gruszka do fartuszka,
a za gruszką dwa jabłuszka.
|