Data: 2015-07-16 17:06:52
Temat: Re: Krem do tarty
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 16 Jul 2015 17:04:18 +0200, Qrczak napisał(a):
> Dobry wytrawny ganasz dużo owoców uniesie. Też i truskawki, śliwki, gruszki.
> Białą czekoladę widziałam już w towarzystwie malin, borówek i czerwonych
> porzeczek.
Dobrze jest ubić ganasz przed samym zastygnięciem - zyskuje
kremowo-piankową konsystencję.
--
XL
"W Europie narasta arogancja Żydów, a nie antysemityzm" - Stanisław
Michalkiewicz: https://www.youtube.com/watch?v=_n8UaecoYBU
Polecam od 5:08
Oraz:
http://www.owp.org.pl/index.php?option=com_content&t
ask=view&id=65&Itemid=11
|