Data: 2006-06-20 13:18:21
Temat: Re: Krem do tarty pod owoce
Od: Kinga 'Słowotok' <k...@b...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "medea" <e...@p...fm> napisał w wiadomości
news:e78rti$5oc$1@proxy.provider.pl...
>
> Ale budyń to jakiś gumiasty mi się zdaje. Wolałabym coś bardziej
> aksamitno-puszystego :-). W ostateczności zrobię po prostu krem budyniowy.
>
A czy ja mogę przepis na taki krem budyniowy poprosić? Robiłam kiedyś babeczki z
owocami i z budyniem i też miałam wrażenie, że budyń jest za gęsty, a jak się
lało większą ilość mleka, to był to nadal budyń, bez tej kremowej konsystencji.
I waniliowy, koniecznie waniliowy :))
--
pzdr
K
"Całe życie z wariatami"
[by Pogodno]
|