Data: 2011-02-11 07:19:35
Temat: Re: Krem maślany z jajkami
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:xv0cfs4jvwlh$.1chnmm5kx8wh3.dlg@40tude.net...
> Dnia Thu, 10 Feb 2011 14:04:13 +0100, Misiek napisał(a):
>
>> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
>> news:6t8pncac4odw.1f731rsmtwl06.dlg@40tude.net...
>>> Dnia Thu, 10 Feb 2011 08:13:47 +0100, Misiek napisał(a):
>>>
>>>> W takim razie jak ugotujesz jajko na "jajko po Wiedensku"? hehehe
>>>
>>> A muszę?
>>>
>>>> Wysmazone jajko sadzone? Hmmmm fe :-)
>>>
>>> "Fe" to jest półsurowe. Dla mnie. Tak?
>>
>> fe to jest wysmazone (czyli wysuszone na wiorki hehehe). Jajko sxadzone z
>> zasady powinno miec polsurowe (w najlepszym wypadku) zoltko.
>> Ale coz, sa osoby ktore nie zjedza tatara, nie zjedza lekko wysmazonego
>> bewsztyku z poledwicy wolowej (ani antgrykotu, rosbefu itd, czyli
>> wszystkiego co jest... mniam :-)
>
> Moje jest bardziej mniam :-)
> I co mi zrobisz?
> :-)
stwierdze ze preferujesz wiora a nie mieso, ze profanujesz potrawy :P
EOT, o nie dociera co chce powiedziec...
|