Data: 2011-02-11 10:25:00
Temat: Re: Krem maślany z jajkami
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 11 Feb 2011 08:18:16 +0100, Misiek napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
>> Prawdziwe jajko na miękko, prawdziwe sadzone, prawdziwe jajko po wiedeńsku
>> mam takie, jak lubię. Białka półsurowego nie tknę. To Twoje surowizny nie
>> są prawdziwe. I co mi zrobisz?
>> :-)
>
> Kto wspominal o polsurowym bialku?
> Ja caly czas pisze o prawie calkiem surowym... zoltku :-)
> Moje "surowizny" sa jaknajbardziej prawdziwe i prawidlowe w gotowaniu :-)
> Moze ty jajko na "miekko" gotujesz 15 minut i uwazasz ze nadal jest "na
> mieko" hehehe
Moje jajko na miękko jest trzyminutowe.
|