Data: 2006-07-18 14:22:31
Temat: Re: Kruszonka
Od: notujaca <n...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Lia napisał(a) 18/07/2006 16:16:
> Głownei z kruszinki składa sie tylko kruszonka.
> Jak chcesz cos dodac to najmniej dodatków wychodzi włąsnie przy crumble.
> Ja robie jablka z kruszonką na dole i na górze - przepis w archiwum.
>
> Moze upiecz sobie sama krusoznke, co? 20 minut w 180 stopniach i gotowe.
No właśnie o tym myślałam, tylko zastanawiałam się nad temperaturą i czasem,
bo kiedyś próbowałam i mi nie wyszła. Proporcje masło:mąka:cukier 1:1:1? I
na posmarowaną masłem blachę?
Może zaryzykuję jeszcze raz <przełykanie_ślinki>
--
pzdr notująca
krytyk rzeczywistości
|