Data: 2006-04-24 08:16:53
Temat: Re: Kugiel
Od: " JaMyszka" <j...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Barto napisał:
> [...]
> Tu: http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=26
88 można znaleźć
> prawie wszystko o kuglu.
Łomatko!! Ile tego!
Ale wydaje mi się, że 12 godzinny to jednak jest najsmaczniejszy :)
Ze względu na tę temp. najbardziej zbliżoną do optymalnej dla mięcha;p
A ja zapomniałam o nasmarowaniu brytfanki;/
Yhx:)
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html ; http://ortografia.pl/
Bezpieczny wolontariat: http://www.fah.pooh.priv.pl/
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|