Data: 2010-03-18 18:29:15
Temat: Re: Kugiel
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 18 Mar 2010 18:55:19 +0100, Qrczak napisał(a):
> Dnia 2010-03-18 17:12, niebożę XL wychynęło i cichym głosikiem ryknęło:
>> W sobotę zrobię. Jadłam to u znajomych, oooo mniammmm...
>> http://www.kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_
p=2831
>
> Wyłóż naczynie do pieczenia paskami słoniny.
> Oprócz żeberek warto wrzucić do masy pokrojoną w dużą kostkę np. gęsinę.
> Generalnie kugiel lubi tłuste.
>
>> Kto jadł, ten wie, o czym szumią kubki smakowe :-)
>
> A najlepszy taki odsmażany na patelni.
>
Dzięki. Już mi ślinka na klawiaturę kapie.
--
Ikselka.
|