Data: 2003-12-14 22:38:10
Temat: Re: Kura, ryz i rolol
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le dimanche 14 décembre 2003 ? 20:18:28, vous écriviez :
> Uzytkownik "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> napisal w wiadomosci
>> Myslalam zeby go odparowac i zageszczony zamrozic jak kostki lodu, aby
>> uzyc poznie tak jak kostki bulionu
> To jest akurat bardzo dobry pomysl. Musisz go moooocno odparowac co prawda.
> Jeszcze mozna uzyc rosol jako baze do zrobienia galaretki z kurczaka.
> Wiecej pomyslow nie mam.
Juz go o polowe "zmniejszylam", jutro kontynuacja...
>> ps. i co zrobic z jarzynami z rosolu ?
> Zrobic salatke jarzynowa,,
Nie dalo rady... Rosol sie gotowal przez 3 godziny, sprawdzilam te
warzywa, ani smaku ani zadnej konsystencji juz nie maja. W sumie mysle
ze salatke mozna robic z warzyw po "zwyklej" zupie...
> Jak masz psa oczywiscie. Pies sie na pewno ucieszy jezeli Tobie nie
> chce sie kroic warzyw na salatke :-)
Niestety nie mam, zadnego znajomego psa tysz nie :-(
> Pozdrawiam
Rowniez :-)
> Magdalena > + pies co je wszystko :-)
Ewcia + 2 wybredne slowiki + 1 wydelikacony kanarek :-)
--
Niesz !
|