Data: 2002-06-12 12:46:23
Temat: Re: Kurczak w potrawce- nowosc czy standard?
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: <a...@p...onet.pl>
Kurak ( nie musi byc w calosci, latwiej piers lub skrzydelka )
Tradycyjny zestaw jarzyn do rosolu ( czyli marchewka, pietruszka, seler,
por,
cebula ) jak dla mnie jarzyn musi byc duzo :)
Groszek z puszki
Rodzynki
Ananas z puszki
Smietana
maka
maslo
==============
Nazwalabym to kurczakiem w sosie egzotycznym, bo kurczak w potrawce to to
nie jest :-)
Kurczak w potrawce to gotowane mieso kurczecia podzielone na male kawalki w
sosie smitanowym na bazie mocnego rosolu z duza iloscia koperku.
barbara
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|