Data: 2006-06-22 14:12:17
Temat: Re: Kuron [By3o: Re: szarpanie sie z sa3at? jaki ma sens?]
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 22 Jun 2006 13:49:39 +0100, "Hanna Burdon"
<b...@p...onet.pl> wrote:
>In news:e7e33u$gs1$6@atlantis.news.tpi.pl, Konrad Kosmowski wrote:
>>> Właśnie "charakter danej kuchni" jest tym problematycznym pojęciem -
>>> może to, co ty nazywasz "udziwnianiem na polską modłę", dla Kuronia
>>> jest "modyfikowaniem zgodnie z charakterem polskiej kuchni"?
>>
>> Spaghetti Bolognese z pietruszką np. :)
>
>Co masz do pietruszki? :-)
>
Pietruszka jest jaknajbardziej - jako czesc odori przy jakims,
dowlnym ragu wloskim.
no wlasnie, co masz przeciw pietruszce?????
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|