Data: 2012-07-20 09:09:10
Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka wrote:
> Dnia Fri, 20 Jul 2012 09:54:45 +0200, medea napisał(a):
>
>> W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
>>> Jaka i gdzie?
>>
>> Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.
>
> Owszem, jest bardzo dobra, ale w programach kulinarnych widzę, ze używają
> jakiejś innje, ciekawi mnie, jakiej - wydaje mi się, ze to jakaś
> specjalna, "profesjonalna", czy co?
>
>> Ja używam po prostu czekolady. Nie każda się nadaje (najgorsza jest
>> chyba z Wedla),
>
> Oj tak, wedlowska czekolada jest dla mnie niejadalna, nie wiem, co oni
> porobili z tymi swoimi recepturami - za socjalizmu były ok.
Może ci się smak zmienił na kapitalistyczny?
Waldek
--
My jsme Borgové. Sklopte štíty a vzdejte se. Odpor je marný.
|