Data: 2012-07-20 11:43:47
Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-07-20 11:09, Waldemar Krzok pisze:
> Ikselka wrote:
>
>> Dnia Fri, 20 Jul 2012 09:54:45 +0200, medea napisał(a):
>>
>>> W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
>>>> Jaka i gdzie?
>>> Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.
>> Owszem, jest bardzo dobra, ale w programach kulinarnych widzę, ze używają
>> jakiejś innje, ciekawi mnie, jakiej - wydaje mi się, ze to jakaś
>> specjalna, "profesjonalna", czy co?
>>
>>> Ja używam po prostu czekolady. Nie każda się nadaje (najgorsza jest
>>> chyba z Wedla),
>> Oj tak, wedlowska czekolada jest dla mnie niejadalna, nie wiem, co oni
>> porobili z tymi swoimi recepturami - za socjalizmu były ok.
> Może ci się smak zmienił na kapitalistyczny?
Chyba jednak ich czekolada znacznie się pogorszyła.
Z polskich czekolad obecnie najlepiej IMO wypadają jeszcze Wawel i
Goplana. Ciekawe, jak długo.
Ewa
|