Data: 2013-04-25 14:27:29
Temat: Re: Lepienie pieroga
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 25 Apr 2013 08:32:34 +0200, Stefan napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:1f0fvfdsf4sj7$.1lggdyf0c1ih7$.dlg@40tude.net...
>> Dnia Wed, 24 Apr 2013 23:10:22 +0200, wolim napisał(a):
>>
>> Właśnie też mam dostęp do "babowego" - co piątek mam 3 litry tłustego
>> mleka, pół litra śmietany takiej że nożem kroić i spory serek za jedyne 17
>> złociszy, a że Pani Baba uparcie uważa, że za dużo płacę, to czasem mi na
>> siłę wtyka osełkę masła własnej roboty, no mniam, nie powiem :-)
>>
>> Ser kupny jednakże siłą rzeczy czasem się u nas pojawia, kiedy "babowy"
>> zeżarty lub go tyle zostało, że już akurat na pierogi nie starcza :-)
>> --
>> XL
>> "Przypadek - to Bóg przechadzający się incognito." A. Einstein
>
> Spróbujcie kiedyś pierogi z farszem typu bunc ze szpinakiem i
> czosnyczkiem....
> Nie ma to tamto, jadę po bunc i korboce;))
> pozdr
> Stefan
Askontmash bunc???
:-)
--
XL
"Przypadek - to Bóg przechadzający się incognito." A. Einstein
|