Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Majonez Re: Majonez

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Majonez

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!peer02.am4!peer.am4.highwinds-media.com!peer03.fr7!futter-mich.highwinds-
media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostr
ada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Sun, 18 Dec 2016 10:12:47 +0100
From: Qrczak <q...@q...pl>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.1.7) Gecko/20100111
Thunderbird/3.0.1
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Majonez
References: <584a98f4$0$15191$65785112@news.neostrada.pl>
<o2jn99$367$1@usenet.news.interia.pl>
<58514535$0$644$65785112@news.neostrada.pl>
<o2s2lh$c8b$1@usenet.news.interia.pl>
<1n80l5tb84z8n$.1usao8hb0x5u4$.dlg@40tude.net>
<o2ula5$p8j$1@usenet.news.interia.pl>
<5852dde0$0$5143$65785112@news.neostrada.pl>
<o31bv3$amb$1@usenet.news.interia.pl>
<1dejyhzn2gilb$.1rj2o2firzblr.dlg@40tude.net>
<58549381$0$5143$65785112@news.neostrada.pl>
<58555a26$0$662$65785112@news.neostrada.pl>
<5855951b$0$15201$65785112@news.neostrada.pl>
In-Reply-To: <5855951b$0$15201$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 20
Message-ID: <58565311$0$5143$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 89-69-195-30.dynamic.chello.pl
X-Trace: 1482052369 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 5143 89.69.195.30:53000
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Body-CRC: 2528696581
X-Received-Bytes: 2262
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:375062
Ukryj nagłówki

Dnia 2016-12-17 20:39, obywatel Animka uprzejmie donosi:
> W dniu 2016-12-17 o 16:30, Ikselka pisze:
>> Animka <a...@t...wp.pl> wrote:
>>>
>>> Po co ten ocet? Dodaje sie do żółtek tylko olej (dolewa stopniowo) oraz
>>> troszeczkę soli.
>> Ocet? - dla smaku oraz jako tzw. faza wodna, NIEZBĘDNA dla powstania i
>> utrzymania się emulsji tłuszczowej. Nie da się zrobić emulsji tłuszczowej
>> bez fazy wodnej.
> Ja robiłam bez octu.
> Czasami dodawalam musztardy.

Ciekawe, ciekawe z czego jest robiona musztarda...

Q
--
Niektórzy zarzucają mi bycie szowinistą, a ja zawsze w takiej sytuacji
powtarzam, że to nieprawda, bo szowiniści to tacy goście, którzy
uważają, że kobieta powinna siedzieć w kuchni.
Ja natomiast uważam, że w kuchni też może coś popsuć.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.12 Qrczak
18.12 Qrczak
18.12 FEniks
18.12 FEniks
18.12 Jarosław Sokołowski
18.12 Animka
18.12 Animka
18.12 Animka
18.12 Animka
18.12 stefan
18.12 stefan
18.12 stefan
18.12 Jarosław Sokołowski
18.12 Ikselka
18.12 Ikselka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?