Data: 2016-12-18 10:09:59
Temat: Re: Majonez
Od: stefan <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2016-12-18 o 01:30, Animka pisze:
> W dniu 2016-12-17 o 23:07, Animka pisze
>>
> Smaruje sie bardzo fajnie, Posmarowałam kajzereczki twardym masłem
> prawie prosto z lodówki i bardzo szybko i ładnie się rozprowadziło.
> Tylko uważam, że plastikowe byłoby lepsze, bo to drewienko jest
> nieprzyjemne w dotyku.
>
Szmalczyk też pod tym idzie:
https://www.tescomapolska.pl/noz-do-masla-presto-3
Jednak prawdziwie topowa gospodyni na stół kładzie to:
http://www.geekweek.pl/aktualnosci/20331/genialne---
noz-do-zimnego-masla
:)
Na aukcji w Londynie nożyk do masła z serwisu królewskiego Augusta II
Zbiory Wawelski kupiły za 8 tys Euro (zapłacił nieznany sponsor)
pozdr
Stefan
|